Projectbureau

Het projectbureau van Stabilo International is in feite de technische beheerder van de beurs die u organiseert. Uit ervaring is gebleken dat het de organisatoren een gerust gevoel geeft als dit deel bij ons ligt. Samen met de organisatie maken wij bestelformulieren voor de uniforme standbouw. Exposanten vullen deze formulieren in en sturen ze naar ons op.

Vervolgens maakt de ‘bestelling’ van de klant een ronde op ons projectbureau; eerst gaat het naar de tekenkamer, die de plattegrond van de stand in de beursplattegrond tekent. Daarna wordt de tekening nagekeken en bij de calculatieafdeling gelegd. Hier wordt de stand berekend en wordt er een offerte gemaakt. De offerte gaat samen met de plattegrond naar de exposanten ter goedkeuring. Door deze strakke lijn in onze werkwijze, werken we snel en effectief en kunnen veranderingen en fouten snel onderschept worden.

Op evenementen waarbij wij de uniforme bouw verzorgen is altijd een servicebalie met personeel van ons aanwezig.

Partners

Door een goede samenwerking met diverse externe partijen zijn wij in staat een project Turn Key op te leveren. Deze partijen hebben elk hun specialisatie. Denk aan bijvoorbeeld een vloerleverancier, stoffeerder, schilders en diverse meubelleveranciers. Door jarenlang met deze partijen te hebben samengewerkt, zijn we tegenwoordig zó op elkaar ingespeeld dat we snel maar consequent werken.

Stabilo International beschikt over een netwerk van meer dan 250 freelance standbouwers, timmerlieden en electromonteurs. Deze freelancers komen uit heel Nederland en zij zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen tussen verschillende grote en kleine projecten.

Wat wij voor u doen

Diensten

Ontwerpbureau

U kunt het ontwerpbureau van Stabilo International inschakelen voor het bedenken van een concept en het ontwerp van uw evenement. Ons uitgangspunt is hierbij altijd dat het evenement succesvol moet zijn voor zowel de bezoekers als de exposanten. Onze ontwerpers zijn in staat op telkens weer een verassend ontwerp neer te leggen welke aansluit op de wensen van de beursorganisatie en het doel van het evenement. De hal indeling, uniforme bouw, sfeer, catering, de complete look and feel van het evenement wordt door ons ontwikkeld. Door middel van prachtige fotorealistische visuals presenteren wij ons idee aan de organisatoren van het evenement.

Uniforme bouw

Uniforme bouwstands zijn bedoeld om een beurs met verschillende exposanten tot één geheel te maken. Dit heeft voordelen voor zowel de organisatie als voor de exposant. De uniforme bouwstands van Stabilo International zijn altijd gemaakt uit houten wanden, dit zorgt altijd voor een nette en luxe uitstraling. De stands worden opgeleverd met vloerbedekking, wandbespanning en electra. Naar gelang van de wensen van de exposant kunnen afwijkende kleuren worden gekozen en kan de stand worden ingericht met meubilair en decoratie.

Technische beursorganisatie

Bij het organiseren van een Beurs / Evenement komt veel kijken. Daarom besluiten veel beursorganisaties om het technische gedeelte, wat specifieke kennis vereist, uit te besteden. Stabilo International verzorgt voor deze beursorganisaties het totale pakket aan technische beursbegeleiding.

Dit bestaat bijvoorbeeld uit:

  • Het verzorgen van de standaard standbouw in houtbouw inclusief tapijttegels, verlichting, meubilair en naamsvermelding
  • Het maken van de halindeling
  • Het uitlijnen van de hal
  • Het verzorgen van meubilair voor de deelnemers
  • Het verzorgen van de signing op en rond de beurs / evenement
  • Het verzorgen van de aankleding van de hal in de gewenste sfeer
  • Het ondersteunen in de begeleiding op locatie van de beursorganisatie tijdens de opbouw, de eerste beursdag en demontage
  • Omdat elke beurs / evenement zijn specifieke kenmerken en wensen heeft en elke locatie weer anders is verschilt ons pakket aan technische beursbegeleiding per beurs / evenement
Ons Privacybeleid | Vacatures